مـواد لازم برای ۴ نفر
ماهی قزلآلا ۱ عدد ۸۰۰ کیلوکالری
پیاز خرد شده ۱ لیوان ۲۵ کیلوکالری
گشنیز خرد شده ۱ لیوان ۲۵ کیلوکالری
سیر تازه خرد شده ۵/۰ لیوان ۱۰کیلوکالری
رب انار ۳ قاشق غذاخوری ۵ کیلوکالری
گردو ۱۰ عدد ۲۲۵ کیلوکالری
روغن کانولا ۳ قاشق غذاخوری ۲۷۰ کیلوکالری
کره ۱ قاشق غذاخوری ۹۰ کیلوکالری
آبلیموی تازه ۴ قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به میزان دلخواه ۰ کیلوکالری
۹ راز ماهی شکمپر
ماهی شکمپر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوههای مختلف پخته میشود. این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویههایی که به کار میرود، برمیگردد مثلاً در جنوب معمولاً ماهی سنگسر و حلوا سیاه به شکل شکمپر تهیه و بیشتر برای طبخ آنها از شنبلیله استفاده میشود و برای طعمدار کردن آن هم ادویه کاری و تمبرهندی به کار میرود در حالی که در مناطق شمالی، ماهی سفید را شکمپر تهیه میکنند و سبزیهایی مانند گشنیز، سیر و جعفری و ادویههایی مانند زردچوبه به آن میافزایند.
نکتههایی که باید هنگام پخت این غذا رعایت کرد، عبارتند از: